Då var vi igång!

Efter idoga påtryckningar från vissa (eller en viss medlem) kommer här en sammanfattning av DT1,2 samt ett ”införsnack” till DT3. Den som främst tjatat om några rader är Herr Nydén, med följdorden ”-men snälla håll dig till sanningen för en gångs skull”. Ja men jo tjena! Skulle undertecknad alltså sysslat med fabler, dras med osanningar och bidragit till att sprida ”fake news” tidigare? Nä nä nä! Jag styr inte över verkligheten hur mycket jag än skulle vilja. Det som händer händer och det rapporterar jag om. SÅ!

DT10ch DT2.

Som vanligt högt ställda förväntningar på allt och alla, och som vanligt hade Team Liiiindö skruvat upp förväntningarna på sig själva likt ett barn som väntar på tomten till jul. Skillnaden här är bara att ett barn kan vara hur jävligt som helst i 364 dagar, tomten kommer likt förbannat med paket på julafton. Men Team Liiiinde får inget gratis. Sen kan ju inte ens våra vänner från Hovsta springa runt och dela ut allmosor till höger och vänster.

Det måste man förstå. Nej, golfen likt livet, ger och tar. I Liiiindes fall tar den mest. De två inledande deltävlingarna har varit minst sagt motiga för våra bröder från den norra länsdelen där man vid endast en av 7 rundor lyckats ta sig under 80 netto. Men nästa år då jävlar!(kanske)

Ett nytt och spännande inslag för i år är lagtävlingen som just nu ser ut att i tre fall av fyra bli en intressant uppgörelse. Nora Lag 1 och Hovstalaget har tagit varsin tävling till sin favör så här långt tätt följda av Nora Lag 2. Liiinde är så klart även dom med, men det ska nog mycket till innan dessa herrar blandar sig i leken. Men det är klart, Steve kan ju bryta nyckelbenet igen, Tulo och Marcus paja ryggarna ännu mer och om Joel och Peps helt slutar med golf så finns ju chansen, eller? Nej jag tror faktiskt inte det. Kvar finns ju Lillen, Katten, Drufva….ja Ni fattar!

Prispallarna har som Ni kanske redan räknat ut så här långt saknat speciellt många inslag från krigarna från norr (så när som på en tredjeplats senast) och istället dominerats av Hovsta och Nora (som vanligt). På G-viken blev det Lee som drog det längsta strået och senast på Degerfors var det för tredje gången på lika många försök Peps som seglade hem med vinsten.

Om vi nu ska hitta något glädjeämne för Liiinde så har det faktiskt gått åt rätt håll för grabbarna. Martin var med och högg på Degerfors men hos kumpanerna fanns betydligt mer att önska. Dessa grabbar är lite som en

Fermenta-Aktie. Lovade vansinnigt mycket vid lansering, peakade lika fort och föll sedan som en gråsten i Möckeln! Nej det krävs nog en hel del uppryckning och rentav mirakel till deras egen tävling om en veckan om jag inte återigen ska behöva sitta här om drygt en vecka och skriva om ytterligare fiaskon. Spelet borde finnas i gruppen. Men Nydén och Pontus har tyvärr så här långt tagit lite väl många slag på sig för att hitta runt på banan. Martin och Johny saknar lika många slag som de övriga gödslar med. Nej bit ihop nu boys! Det är Er tävling snart!

När vi nu redan är där och nosar kan vi lika gärna bränna av några gissningar inför vad som komma skall.

DT3 spelas redan om en vecka.

Arboga ska återigen få besök och vi har likt alla andra banor vi redan besökt så här långt genom åren aldrig lämnat en bana i samma psykiska skick som när vi kom. Vi märks, det märks.

Lillen pajade en gran, Johny pajade hela sig själv, vad månne då hända den här gången?

Jag brukar tippa Tulo i toppen, jag har gett upp! Jag brukar även säga inför varje år att ”i år vinner Rickey Fowler en major!” Jag har gett upp!

Svensson är eventuellt tillbaka i startfältet. (om han hinner anmäla sig) Han kan vinna. (om han hinner anmäla sig) Nydén spelar tredje tävlingen i rad. Det gör att hela Liiindegänget är i chock och ingen därifrån kan vinna.

Jag väljer sonika att inte tippa någon klar segrare alls den här gången utan kommer istället i nästa krönika skriva att ”det hade jag på känn”. Det kan ju så klart likt när Mackan tar en klubba för mycket och litar på ”en taskig träff” leda till något sämre/bättre resultat än väntat, men likt Marcus så är det en risk jag tar.

Nu laddar vi för DT3 och kliver in i ”bubblan” en vecka så ses igen på lördag!

Väl mött!

Redaktionen