Styrelsen tar ny form…

Go kväll!

En vanlig dag hade detta gått helt obemärkt förbi, men nu funkar det inte riktigt så om man ska rekrytera vissa personer till vissa poster i den här föreningen. En kille ut, en annan kille in och så var det inget mer med det kan man tycka. Men ICKE i detta fall! Nej (och nu citerar jag) ”Ska jag tacka ja ska jag ha en riktig presentation, annars får det vara!”. Nu kommer givetvis detta uttalande att förnekas och det kommer yttras saker som förtal osv. men så gick det till.

Ok, du får som du vill.

Mina herrar låt mig presentera den ”ny gamla” styrelsemedlemmen Johan Fredrik Olof Gryhed.

Bor med sambo och sisådär allt från ett till fyra barn i ett pittoreskt radhusområde utanför stadskärnan i området Ormesta Park. Jobbar som El svindlare, nej förlåt elmäklare på Jämtkraft och älskar långa skogspromeder eller en god bok i soffan. Spelar helst inte golf då detta tar allt för mycket tid men om det krisar och en skriftlig inbjudan till en runda med polarna kommer med sisådär fyra månaders framförhållning är han nog på.

Hans bästa idrottsminne är så klart någon av de gånger han lyckats uppvigla en medspelare till att tro allt för mycket på sin egen förmåga och misslyckats på golfbanan, eller för den delen se en kamrat falla samman under en runda rent psykiskt. Då ler han i mjugg av hela sitt hjärta. Förutom detta en mycket trevlig, kompetent och lojal kille att ha i sitt team.

DÄR har Ni alltså den nya medlemmen i styrelsen i egen hög person. Hans roll blir länken mellan styrelsen och kassören då dessa två (oturligt nog) delar viss DNA med varandra, men även att styra den så framgångsrika ”resegruppen” inifrån styrelsen i stället för som tidigare på entreprenad.

För att klargöra för Per så kommer inte längre Lillen att ingå i styrelsen vare sig du vill det eller inte då Gryhed tar hans plats. Vi har heller inte riktigt bestämt hur vi gör med Lee när Lillen inte längre är med i styrelsen men det kan bli så att vi kastar ut honom av bara farten om det visar sig att vi inte har någon nytta av honom. (Nej Katten, han åker inte ut ur föreningen. Vi bara fråntar honom lite ansvar) 🙂 Nej då Lee sitter säkert! (Vem ska annars komma sent till alla möten, eller för den delen ha noll koll på vad vi bestämt?)