Markus med K är klar!

Välkommen!

Kamrater, golfvänner och annat löst folk där ute, lystring!

Ni vet känslan när man läser på skylten utanför Näsbyhallen i Frövi att Oxfilén kostar 299:-/kg och man tror att det är den där genmanipulerade skiten från Sydamerika? (fråga mig inte vad vi gör i Frövi) Den stackars oxen har fått i sig mer anabola på två år än vad en östtysk kulstöterska fick i sig under hela 80-talet, men det är ändå oxfilé!

Sedan visar det sig till din förvåning väl framme vid charkdisken att köttbiten är svensk!

Ja då är det liksom ”halleluja moment” hela vägen till kassan! Oavsett om ungarna tjatat hål i huvudet på dig sedan parkeringen om glass, popcorn och godis och gud vet allt! Lite den känslan upplever vi just nu i RSGG.

MEN, är vi värda det, vad ska vi med oxfilé till? What’s all the fuss about?

Jo det ska jag berätta.

Vi har nämligen äran att för första gången på många år (eller fösta gången någonsin) kunna välkomna en RIKTIG golfare i gemenskapen! KÄNN PÅ DEN!

Ja men vadå, tänker Ni! Peps är väl grym?, Joel slår sällan bort sig och Lee är väl bra på golf? Ha! Tre praktexempel på killar som ”tror” dom är bra! Lee var väl ”typ” bra innan han gick med i RSGG?! Peps och Joel hade sin ”prime time” i slutet av 90-talet och det ledde i bästa fall till att dom vann någon klubbtävling då och då och knallade hem med ett 3-pack Spalding bollar i bagen! Nej Nydén är en mer komplett golfare än alla tre. Han vinner ju i allafall. (Dock under suspekta omständigheter)

Nej nu snackar vi en riktig golfare, på riktigt. Han missade nog en green senast Donald Trump var ödmjuk, treputtar vet han inte vad det är och allting sämre än par på ett hål ser han som ett svek mot sig själv.

Trots detta välkomnar vi dig med öppna armar och lovar att göra folk även av dig. Vi har liksom förmågan att i grupp skapa ett ordnat kaos. En grupp som arbetar sig fram genom golfsverige som en outtröttlig tornado av dråpligheter. Vi träffar Traktorer, vi träffar skyltar, vi träffar varandra. Vi går fel, vi säger fel, vi hjälper och stjälper varandra på vårt eget lite udda sätt.

Men en sak är säker. Du kommer inte ångra dig, du kommer inte ha roligare någon annan stans!

Du har gjort helt rätt som sökt dig till oss och vi är glada att du valde just oss. (så länge du är med och slår Sultanerna)

Varmt välkommen till RSGG säger vi till Markus Alpstam!

Väl mött!

/Redaktionen