Inför Köping

Dagen är kommen för säsongens andra drabbning, Köpings GK står tillsammans med Team Liiinde som värdar.
Bäva månne både bana och medtävlare. Trots idoga försök, främst från Pepsodenten, att undergräva denna starka grupp, så står vi stadigt som en fyr i en höststorm. Inget kan rubba oss, åtminstone inte vårt tidigare ankare (tidigare ofta fast förankrat i botten): Nöddö. Han är numera vårt stabila ankare ( numera vår fasta punkt i golftillvaron) Kommer från en säker seger och går mot en säker seger.

Han är så pass övertygad om detta, att ryktet säger att han ensam skrapat ihop till ett prisbord som fullkomligt dignar med läckerheter. Dock så hoppas vi nästan att någon annan tar vissa priser, så tvingas de i sin tur utanför
sin ”comfortzone”. Lämna de små gummornas stad, eller slita sig från backtoback gudstjänster och besöka mellansveriges pärla för att kunna nyttja priserna.
Kan det vara guidad tur på Hinsan, golflektion på minigolfbanan på Playa de Prästryggen, eller kanske bara att få stå utanför stängslet vid gruvan och insupa atmosfären och doften av mordern industri i teknikens framkant?
Oklart ännu så länge..

Nåväl till tippningen.

Nöddö vinner, så där behöver vi inte orda så mycket mer om. I botten trängs såklart fortfarande vinterstela Mackan, som trots resetillåtelse av Stadsministern inte är varken mentalt eller fysiskt redo för detta. Nu heller.

I övrigt hittar vi troligen en sorglig Lee i botten som tillsammands med Freddan helt tappat det lilla något de haft förut. Trist att se, men ändå kul.

Utah och Gryhed jr blir inte direkt i botten, men verkligen inte heller toppen. Det är något med dessa herrars golfspelande som skaver, den ene med talang i mängder men utan slutprodukt, den andre med självförtroende i
massor men egentligen utan direkta styrkor, brukar dock svara positivt på smädelser så vi får väl se. Ofta dock svag på banor österut.

Peps, Joel och Steve, kommer som vanligt att vara tråkbra, utan att riktigt räcka till hela vägen. Det man kan hoppas på är väl att herrarna bjuder på sedvanliga psykbryt, vilket alltid uppskattas. Ja, förhoppningsvis inget psykbryt från Steve såklart. Händer detta — då rämnar nog halva västmanland..

TT och Jansson — ja, va fan. Försök tippa dem själv om ni kan! Är ju fan lättare att ned till minsta stavelse gissa vad Trump kommer att Twittra om härnäst. Avstår.

Drufva vill man ju gärna tippa högt upp, men det går ju sällan. Inget talar ju för motsatsen nu heller. Några gräsfräsande kulor, snabba fötter och en och annan omisskännlig oneliner räknar jag dock med! Mellan plats 7-10 landar han nog.

LitI-by-litl har under de senaste säsongerna smugit en del i vassen, men har ett större spel i sig. Jag har fått feeling för att han nog med sitt nya höga handicap (har ingen aning egentligen, men går på känsla här) kan vara
med att hota Nyden, OM han fått ordning på gubbvad, innebandyknän eller padelfötter eller var fan han nu har ont.. (Han är ju snart risigare än UT..)

Vi är redo för Köping, men är Köping redo för oss!?

Väl mött!

/Team Liilinde genom Martin