3x Fredrik när Linde skulle leverera…

Det var alltså ännu en gång tid för utbyte av livserfarenheter, hån och kanske till och med att ge varandra några lätt vilseledande råd under några timmar. Återigen bar det av till välkänd mark då Arboga stod som värd. Jåhni som har Arboga som sitt andra hem hade landat en kanondeal som få, om ingen ville gå miste om. Banguide för ”endast” 40 kr!! och en lunch för en ”tjuga”, jo jag tackar!

Team Liiiinde stod alltså som värd och hade som så många gånger förr lovat betydligt mer än man kunde hålla. ”-Vi möter upp Er på plats!” Jo men tjena! Efter fyra hinkar på rangen, tjugo minuter på putting green, en morgontoa och två koppar kaffe senare rullade arrangörerna in och hyllade sig själva som hjältar! Nu är vi här!
Som Ni längtat! Nej, men som vi VÄNTAT!! Visserligen bjöds det på ”Livelottning” av bollarna dagen innan (vilket så klart var ett kul inslag) och en ”förlåt-oss-macka-eller-bulle-med-kaffe-och-en-hutt” innan start, men så
lättköpta är vi inte. Vi förväntade oss helt klart mer.

Skulle då Linde klara av att leverera på banan?
Nja, utgångsläget sedan sist talade visserligen för en avsevärd förbättring, men den uteblev så klart återigen. 5:a, 10:a, 11:a, 12:a (av 13) stämplade man in på och är väl inget att skriva hem om. (Nu kommer Martin och gnälla
och dra upp gammal historik för att minsann bevisa att han levererat under året och indirekt skylla uteblivna framgångar på sina lagkamrater). Men tyvärr, det finns inget JAG i LAG. Otroligt nog räckte dessa siffror till att ta in på framförvarande grupp i ”Lagslaget”. Då Hovsta saknade sitt ankare för dagen, samtidigt som Von Drufvstedt hade en mindre angenäm promenad runt banan kröp som sagt Liiinde lite närmare.

På tal om promenad.

Här kommer nästa bedrift av Liiiinde denna dag.

Jansson fick helt plötsligt problem med att just gå en bit in på rundan. Detta efter att en av Liiiindes bedrifter var när Pontus lyckades med konststycket att skadeskjuta honom med en kula på smalbenet! Som tur vad var det
som sagt Katten som träffades och inte Peps eller Joel. Då hade utgången kunna bli dödlig.

Bedrift tre och fyra av Liiinde var att ge det bästa från prisbordet till vinnaren av ”närmast hål”(vilket i sig var helt rättvist) och låta segraren av tävlingen traska hem med blott ett godisrör och en sur min. (Luktar dock lite storhetsvansinne hos segraren här). Liinde levererade!? Nja, vi kan nog läsa ett semifiasko mellan raderna?

Tävlingen i övrigt? Jo som rubriken avslöjar så blev det en triad av herrar bärande namnet Fredrik som fick kliva upp på pallen.

Martin hade ju i bästa Uno Hedin anda försökt tippa inför tävlingen och till hans stora förtret visade det sig att han är betydligt bättre på det än att spela golf. Även om han inte tippade speciellt bra. (förutom segraren då) Grytlocket har uppenbarligen hämtat sig från sitt internetdejting missbruk och lägger numera fokus på annat. Det bar frukt omedelbart och segern var ett faktum. Detta trots att han dagen innan proklamerat att han kanske egen stora glädje återigen Martin än mer besviken och knep en andraplats trots ”uselt” spel och den gode Frille mös som vanligt nu för tiden till sig en pallplats. (När han väl hinner anmäla sig vill säga)

Lagtävlingen rullar på i bästa Tour de France anda och redan nu ser vi de tendenser som vi på förhand förutspådde. Nora lag 1 och 2 kommer så klart lösa den här biffen bäst och får fira å det grövsta under Polenresan efter väl genomförda säsonger. Hövsta får slita för att inte Liiinde ska ta sig ikapp, gå förbi och distansera. Ett nederlag som skulle svida och som man i så fall sent kommer att glömma. (Vi kommer givetvis likt Nydéns bravader hjälpa till att minnas annars) Kanske dags för herrarna att ta en sväng till församlingshemmet och söka hjälp?

MEN!

Det finns ett GIGANTISKT men och det ska vi inte glömma! Det stavas DT4! SAXÅ!

Ett laglöst land men en banan som inte tar några fångar. Har Nora Lag 2 gjort ett genidrag genom att lägga DT4 här? Är det för att skaffa sig ett ordentligt strypgrepp på övriga lag, är det gambling på hög nivå eller ren galenskap? ”Risk and reward” så att säga! Ingen vågar ju dock varken fråga eller ifrågasätta då Steve innehar arrangörskapet.

Vi vet alla vad den banan kan göra med en potentiell segrare, vi vet alla att här kan allt hända. Då menar vi allt! INGEN, absolut INGEN går säker här, INGEN har glömt det lika omtalade som historiska raset!

Nora Lag 1 har långt gångna planer på att ställa över Marcus under DT4 för att han ska slippa återuppleva debaclet från sist det begav sig och spara honom till Polen. Frågan är hur övriga lag gör? Ställer Liiinde upp över huvud taget? Har Hovsta gett upp?

Svaren på våra frågor får vi dock vänta på ett tag. Nu tar vi en välförtjänt semester från varandra och ses hos Carl-Jan i Augusti!

Väl mött!
/Redaktionen
(Vi kan redan nu meddela att Martin kommer gnälla på felaktigheter i text och fakta samt att han minsann gjort vad han kunnat för att bära upp Lag Liiiinde). #teamplayer