Granath: Vi hoppas ju alla lite till mans att föreningens största munläder, skall misslyckas kapitalt och hamna dead-last så att säga. Sorgligt nog lär inte detta hända i morgon. Men vi som såg honom senast vet att tecknen ändå finns där för ett mindre ras. Tätlacering blir det inte. Han kommer sannolikt att träffa ett och annat slag, men näranära under ytan väntar ett riktigt psykbryt, och jag tror bestämt att Arboga är en sådan bana som kan komma att locka fram det. Då kan det rasa iväg. Vi hoppas bara på att de som ”lottas” in i samma boll är beredda att hälla bensin på brasan när detta händer och förlänga raset, så att vi slipper se hans vidrigt nöjda flin i klubbhuset en gång till.

Lillen: Harju skymundan tokhöjt sig och borde därför absolut vara med i toppen, men något är det fortfarande som skaver. Månne det överdrivna padelspelandet inverkar så pass negativt att inte ens hans numera skyhöga hcp hjälper fullt ut. Dock lär det räcka till för att lugga de flesta och han hamnar på en hedervärd topp4 placering. Steve: Bottennappet från förra DT lär inte upprepas. Steve var visst så besviken att ryktet går att han smitit ut om nätterna för att smygträna pitchar i trädgården hela förra veckan. Muttrar sedan vid frukosten om ”jävla vildsvin som bökar upp gräsmattan” Om han lurar Elin eller familjen i övrigt skall jag låta vara osagt, men att han skulle nedlåta sig till en så svag runda igen är högst osannolikt,. Steve är vinnarpretendent på lördag.

Joel: Ja, Joel lär kämpa ursinnigt för att kunna vara med i toppen i morgon.. Tro inget annat! Dock lär väl som vanligt ursäktsförrådet vara laddat till max och han kommer troligen till start ”extremt bakfull, med bruten arm, blind på ena ögat och glömde puttern hemma”

”-Så räkna inte med mig idag!” Jaja, vi har ju hört den förut som Evert Ljusberg skulle ha sagt. Joel är en av två

som kan vinna imorgon.

Väl mött på Arboga GK. / Martin