Halloj!

Julen närmar sig med stormsteg, kylan har så smått börjat bita sig fast och det är fortfarande långt kvar innan det är dags att plocka fram stickorna och gräset är grönt. Trots detta vet vi alla att det inte finns några vilodagar för styrelsen. (delar ur Hovstagänget vill påvisa något om en söndag som är helig??)

Vi kan redan nu klargöra för säsongen 2019 och Ni har redan fått en liten förvarning om vad som komma skall.

-2019 kommer att spelas över 5 deltävlingar som vanligt men med tillägget att det i år även kommer att äga rum en lagtävling parallellt med touren. Lagen till lika tävlingsgrupperna är redan presenterade för samtliga och Ni vet vilket ansvar som nu ligger på er. Upplägget för lagtävlingen kommer att presenteras längre fram. Däremot är spelhelgerna spikade och vissa grupper har i år möjligheten att välja spel lördag eller söndag.

DTI: 11/5 alt. 12/5 (Lag Hovsta)

DT2: 2/6 (Nora Lag 1)

DT3: 15/6 alt. 16/6 (Lag Liiiinde)

DT4: 17/8 alt. 18/8 (Nora Lag 2)

DT5: 29/8 Sand Valley Polen (Styrelsen)

För samtligas info är följande banor uppsatta på ”Svarta Listan” och får inte användas som spelplats 2019.

  1. Linde GK OCH Kumla GK
  2. Kumla GK OCH Linde GK
  3. Nora GK (Om inte Steve säger att vi ska spela där, för då har vi inget val)

-Nytt för i år är att samtliga spelare erhåller poäng efter DT oavsett spel eller inte. Det innebär att den/de spelare som inte deltar erhåller poäng enligt nedan.

Ex. 12st deltagare. Spelaren på 12:e plats erhåller 5 poäng enligt tabell, spelare 13-16 erhåller 3 poäng. Detta motsvarar sistaplatsen minus ytterligare en placering.

-Startavgift för varje DT kvarstår likt tidigare 20kr-20kr-20kr.

-Under avslutningshelgen tillika Polenresan kommer placeringarna 1-3 på touren att prisas samt bästa lag. Inget prisbord likt det på Sankt Jörgen Park alltså. (Det är slut med allmosor till bottenskrapet)

Jag har säkert missat något från mötet men det spelar mindre roll då vi säkerligen får anledning att återkomma i samtliga ämnen ovan. Nu laddar vi för jul, nyår, påsk och allt annat som ligger i vägen för ytterligare en episk säsong med världens bästa golfgäng!

Väl mött!

/Styrelsen