Inför avslutningen…

80+81+83+84+92=300 mil….

Nej men de där stämmer väl inte???
Jo, de är just vad det gör de…..

För efter 420 st uppställningar bakom en liten vit rund äcklig kula med gropar hamnar man på just den totalsträckan (i mil räknat), detta om man heter Marcus Gryhed och bor i Sundsvall vill säga.
Att denna man inför varenda tävling behöver höra ”jag kan inte vara med”, ”jag får inte vara med”, ”jag har inte tid”, ”farmor fyller”, ”syrrans häst är sjuk” eller den mest pinsamma av dem alla ”JAG MÅSTE JOBBA”?!?! (Vad är det för fel på folks prioriteringar???) måste skära som knivar i bröstet på vår mest trogne medlem.
Marcus har genom åren (och läs noga nu) lagt drygt 2000 mil under sina fötter för att lira golf med grabbarna! DE kallar jag prioritering! Och vill du få ett än större perspektiv till dessa 2000 mil så kan du alltid gå in och titta i resultatlistorna från gångna tävlingar. Det är inte direkt så att Mackan åker ner och spelar ihop bensinpengar till hemresan.

Detta var en liten inledning och hyllning till mannen som under nästa år kommer skänka en mindre förmögenhet till välgörande ändamål.

Nu lite kort om avslutningen 2009.

FIASKO???? (Ja mycket tyder på det).
Lag Caddie/Nydén ska återigen försöka styra upp något som ska liknas vid en avslutning. Vi minns alla förra gången, CURLING?!(för halt) Eller ännu färskare i minnet (dock inte hos Caddie som inte minns ett smack) Kick-Offen i Fritzl källaren!? (för blött)
Jag som President är inte riktigt nöjd med den här gruppens sätt att arbeta och överväger kraftigt att ringa Robban Aschberg och låta killarna i ”Grannfejden” ta tag i den spricka som fortfarande finns. (Om inte ”Lyxfällan” hinner före) Sista ryktet i denna story är att festgruppen inte ens lyckats styra upp vad gruppen ska inmundiga! Ja kommentarer är som vanligt överflödiga….

Om du väljer att logga in på www.ruffswingers.se under nästkommande vecka så lovar jag dig en detaljrik återberättelse över vad som hände under avslutningen. Det enda vi vet med säkerhet som du inte behöver fundera över under helgen är om Jansson kommer att somna eller inte, de är lika säkert som amen i kyrkan.

Väl mött i nästa vecka!
/Redaktionen