Dags att snacka upp inför årets mest uppskrivna tävling. Att vinna en deltävling i RSGG är stort, att vinna på Eda är enormt stort. Återigen ger vi oss alltså iväg för att drabbas samman på den natursköna banan vid sjön Hugn i norra Värmland.
Årets trupp är minst lika stark som den som åkte förra året, i år även förstärkt med Freddan, Martin (det har vi inte sett ännu) samt Per som verkar fått blodad tand efter sin närvaro vid födelsedagstävlingen. Övriga deltagare i år är regerande mästaren Jansson, Bröderna Mygel, Nydén/Caddie, Joel och Jag själv. Du kan ju själv läsa, vad som helst kan hända i detta sällskap. Vi kryddar årets resa med ett besök i Åmotfors Folkpark där Barbados bjuder på underhållning under lördagskvällen.

Nu till själva golfen….
Hur ser då formen ut hos de Swingers som åker med? Nydén ser urstark ut, missar sällan ett utslag och puttar som en stekhet Seve Ballesteros i fornstora dagar. Det är bara Caddie som kan sätta käppar i hjulet (den mannen kan stjälpa mer än hjälpa) Jansson vilar sig i form på hetare breddgrader och kommer utvilad till Eda. Bröderna mygel har vi svårt att greppa, dessa två herrar har helt isolerat sig från övriga medlemmar och vägrar kommunicera med andra än sig själva. Joel tjatar om att formen aldrig funnits, men känner jag honom rätt så växer hornen ut då Freddan finns med i samma spelfält.
STOOOOR favorit till segern på Eda i år är dock Martin. Som han har laddat, fysiskt psykiskt ja han är taggad till tänderna. Håller bara höfterna blir han svårslagen. Själv har jag nog gjort mitt för i år, tragiskt men sant.

Under helgen kommer bilder och ”Live” inlägg att finnas till hands för er som vill följa oss från hemmaplan.

Väl mött!

/Redaktionen