Är det månne Möckeln jag skådar på min vänstra sida?

Väntan är över, nu är det dags! På lördag drar en ny spännande säsong igång. Å du…den här gången är det på riktigt!

Återigen vänder vi blickarna mot grannlandskapet i väster och förärar Karlskoga GK med ett besök. Det är alltså detta som blir platsen där allt i år tar sin början. Som det ser ut i dagsläget blir uppslutningen så gott som maximal och samtliga startande deltagare kommer att vara laddade till max. (oavsett vad man påstår vill givetvis alla vinna)

Hur kommer det då nu att gå? Som vanligt är frågorna många och svaren obefintliga. Peps kommer att vara en jagad man i år (till skillnad från på krogen där han själv är jägaren), Joel är likaså han ett hett villebråd, dock är det i hans fall gamla galna fd. flickvänner och en duo bestående av Lee/Svensson som vill ha sig ett snack med denne alltid så självsäkre herren. Marcus då? Ja vad den mannen kan tänkas hitta på i år vet ingen, inte ens han själv. Hatten har mer eller mindre gjort permanent adressändring och sitter som smetad på hans hjässa, ska det bli ändring på de i år mån tro? Fula fiskar lurar alltid i vassen, de är något vi alla är medvetna om. Bland ”fiskarna” räknar jag omedelbart in nykomlingarna Tulo och Mr ”Torrändan” (låter som en suspekt arbetsplats om Ni frågar mig??) Pontus Andersson. Kommer dessa två att vara okloka/ofina och blanda sig i toppstriden? Vi minns alla hur Mr Lee från förra året hade vett nog att lägga sig så där i ”landet lagom” för att höja sina chanser till att gå från prospect till fullvärdig medlem. (en god taktik visade det sig) Till skaran ”fula fiskar” måste vi i samma andetag även räkna in Jansson, Lillen och givetvis Lilla Mygel (Fredrik Gryhed). En grupp herrar som blandade och gav ganska friskt förra året, men med skyhög potential. Steve…ja som vanligt så vågar ingen levande själ säga något illa om RGSS´s egen jätte och jag sällar mig givetvis till den skaran. Steve är duktig, svingar fint, slår alltid långt och rakt och jag tror han vinner. Martin och Lag Caddie/Nydén då, kanske Ni tänker? Men herregud, är du från vettet människa???? Ok, Martin kan jag hålla med om, han kan blixtra till och skjuta lågt. Men tyvärr för hans del är det för tidigt på säsongen, höfterna är inte riktigt med honom så här års. Men snälla lilla du, din andra tanke? Allvarligt, hur kan du ens tänka tanken Caddie/Nydén tillsammans med topplaceringar??? Den” trion” (ja du läste rätt, en ½ spelare, 1½ Caddie och ett totalt raserat psyke, de blir tre) har inte gjort en levande skapelse glad sedan Kicki D upptäckte ”Stora mosmenyn” med dryck på Statoil. Här är det kamp om överlevnad som gäller. Nydén åker förmodligen från Karlskoga med hatten under ena armen och en mer eller mindre berusad Caddie under den andra.

Återstår nu bara att se vem som klarat av att konservera formen bäst från fjolåret, och vem har tjuvtränat flest ggr. Karlskoga GK kommer att skörda sina offer, var så säker!

Väl mött!
/Redaktionen