Världens tystaste upptrappning

Tävlingsgruppen lyser med sin frånvaro. Festgruppen avsäger sig spelet helt, splittras och ena halvan åker utomlands istället för att vara med medans den andra bryter ihop och surar på bruket i Frövi. Presidentgruppen är knäpptyst. Materialgruppen klankar ner på alla andra grupper. Hur ska nästa deltävling spelas och framförallt var?

Våra prospekts trampar otåligt bland peggarna och funderar om det verkligen ska bli av. Broder Tuk är helladdad och har slagit näven i bordet hemma för att äntligen få vara med och kampas om titeln.

Efter förra deltävlingen på Eda GK gick allt i stå. Alla tappa verkligen luften och frågan är vad som egentligen hände? Vi vet ju att Tulo visade var skåpet skulle stå i bastun och att knogmackorna haglade i resturangvagnen under natten. Frågan är om detta blev droppen som fick smällkaramellskålen att rinna över?

Det är 6 dagar kvar till avstamp för den 4:e deltävlingen år 2009 och frågorna hänger verkligen löst. Kommer tävlingen verkligen att bli av? Som vi sett på undersökningen på sidan är Joel den stora mygelfavoriten tätt följd av undertecknad, vilket i sig är ett jävla under hur man ö.h.t. kan sjunka så lågt och rösta på någon som inte ens kan spela på officiellt hcp. Martin kommer på en hedrande tredjeplats vilket tog hårt på det vältränade psyket. Frågan är om han kommer att hämta sig innan söndag eller om detta blir spiken i kistan för att han ska få hatten? Den som myglar mest och döljer det bäst är vår kära president som Martin så fint uttryckt, ”Och inte en röst på vare sig Peps (400m drivar, överlägsen ledning, skyhögt hcp jämfört med sin kapacitet mm..) eller lilla mygel! Hörs ju på namnet om inte annat!”.

Förresten, hatten ja, var fasen är den?
På Eda lös hatten med sin frånvaro lik väl som båda ägarna Freddan och Lillen. I alla fall på fredagen. Freddan dök ju upp på lördagen, dock utan hatt!!

Nä skärpning nu alla halvdöda swingers. Nu får ni verkligen köra in en pegg under fotsulan och sträcka på er. På söndag smäller det på en bana nära dig. Var det nu än må vara.

Må den längsta driven förlora!

/Marcus