DT2 på Katrineholms GK kommer denna gång att spelas helt utan Liiindegängets närvaro.

Det kommer att bli lite som sommar utan mygg, vinter utan slask eller som golf utan Liiiindegänget, alltså alldeles underbart! Eftersom det nu är på det viset att alla är släkt med alla i Liiinde/Frövi så ska 75% av den skaran då ”svensexa” när DT2 avgörs.

I själva verket är det förmodligen så att ett månggifte mellan byns syskonpar och kusiner ska äga rum och några måste ju förstås vara med och skåda spektaklet. Lyckligt lottade äro de övriga som slipper lyssna på banjomusiken utan istället styr kosan mot Katrineholm och deras utomordentligt fina anläggning.

Smolket i glädjebägaren är ju dock att någon annan måste komma sist. Nog sagt om Amish-folket för en stund.

(men vi lär få återkomma)

Jag har skrivit det otaliga gånger och trodde att jag skulle få skriva det igen. (och den här gången verkligen tro på det) Tulo är favorit på Katrineholm! Efter att ha gått i samma boll på Mosjö och sett potentialen tänkte jag att nu är det hans tur på DT2. Å va gör karln! Lånar en driver av undertecknad, krossar Nora GK en vecka innan och sänker sig Naaaaa jävulskt! Tack och go natt! Tulo vinner inte på K-holm heller!

Lillen och Gryhed däremot, här luktar det ”underdogs” lång väg. Lillen har likt en OS-uppladdning spelat ner sig i

skiten totalt. Men som Yazz sjöng ”The only way is up!” Se upp för Lillen, här kan vi ha en vinnare. Detta gäller även Gry som säger sig fått ”tillbaka” körtelfebern men som så sent som idag mer eller mindre friskförklarat sig själv. Vanliga golfare skyller dåliga resultat på klubbor, bollar, väder och annat relevant. Gry tar det steget längre. Min ickemedicinska analys är glasklar, tillståndet kan jag utan vetenskapliga bevis oavkortat tillskriva Tinder!

De på pappret självklara favoriterna Lee, Peps och Joel kan vi nog räkna bort omgående. Lee ska vinna

Jerringpriset och har köpt hästgård, Peps och Joel går och muttrar och svär, sänker sig och spelar för bra mellan tävlingarna vilket gör dem iskalla inför DT2.

Katten då? Nja eller mjau kanske vi ska säga? Det ryktas återigen om nya äventyr på gamla jaktmarker vilket givetvis stör uppladdningen. Gamlanyagamla shajjen ska tydligen numera inte bara ha hund, utan även katt!

(Dessa uppgifter är dock inte bekräftade men vi förutsätter att det är sant)

Föreningens mysgubbarna, Steve, Drufva och Frille blir nog tyvärr likt Thern i VM-94 kungar i mittens rike även denna gång. Killar som mest gillar att umgås och gå runt att mysa blir sällan segrare. Jag vågar dock inte skriva något elakt om dessa herrar då det är stabila pjäser vi pratar om, så lycka till men inte för mycket!

På tal om stabila pjäser så kan vi tyvärr inte nämna varken TT eller Marcus i detta sammanhang. De här två killarna visar upp allt annat än ryggrad.(Marcus äger ingen och TT’s har frun låst in i ett skåp och kastat nyckeln) ingen av dessa kommer till start DT 2 och detta ses som inget annat en ren felprioritering!

Nu laddar vi järnet inför DT2 och hoppas att några från Liiindegänget blir bortgifta under helgen så vi slipper dem även under DT3!

Väl mött!

/Redaktionen