Borta bra men hemma bäst!

Borta bra men hemma bäst!

Det är som tidigare nämnts dags att ta klubben tillbaka till sin födelseplats. Vårt tionde år och 11:e säsong är i full gång och resultaten och spelet har hittills absolut varit värdigt en jubilar. Vad kan vi då förvänta oss när vi kommer ”hem”? En lättspelad bana som vi alla känner innan och utan och kommer att få oss att se löjligt skickliga ut? Nja, knappast va?! Det kommer att kräva sin man och ”jobbet måste göras” om man vill kliva av 18:e som stolt vinnare. Vem vinner då? En hemmaspelare såklart! Många är de som på ett eller annat sätt kan titulera sig hemmaspelare denna runda, men jag tror inte riktigt alla har med saken att göra. Men ska vi nu plocka ut någon eller några måste det ändå bli Steve och Tulo! 7:a och 4:a respektive och 6:a 5:a på de två inledande tävlingarna säger mig att dessa två herrar likt en Mercedes 220 diesel från -76 nu har glödgat färdigt och kommer stekheta tills på lördag. Övriga ”Norakillar” som Jansson bröderna Gry och TT ska givetvis inte glömmas bort men vi måste kanske oavsett hålla l:an och 2:an i totalställningen så här långt som främsta ”Norautmanare”. Med säkert 1 000 rundor sammanlagt under 90-talet kan både Peps och Joel banan utan och innan även i sömnen. Men övriga då? Det är väl inte bara ”Norafolk” som kommer till start? Nej givetvis inte, men allvarligt talat. Liiiinde som inte ens kunde vinna ”hemma” skickar Dryg-Johny, en nybliven Gubb-Martin och NYDEN!

Hahahahaha! Ja du fattar säkert själv hur det kommer att sluta. Pontus gör det rätta och stannar på Bruket. Kvar finns då bara två utmanare. Hovstagänget skickar Running Mike och Lillen. Den ena kommer utan sin mentor/materialförvaltare och den andra kommer återigen med ett nytt sänkt hcp som snart blir svårbemästrat.

Om detta nu inte skulle stämma vill jag bara påminna om att större skrällar än ett missat tips hänt på Nora GK.

Marcus har vunnit!

Det enda vi med säkerhet vet på lördag är att lunch kommer att serveras efter rundan. Sallad då?……Det kommer nog ska du se! Väl mött!

/Redaktionen


Kommentarer

2 svar till ”Borta bra men hemma bäst!”

  1. Profilbild för Marcus Gryhed
    Marcus Gryhed

    Frågan är om vi kommer hinna in innan det börjar regna och vem kommer att spela i skinnbyxor?

  2. Profilbild för Fredrik Granath
    Fredrik Granath

    Svaren är lika enkla som raka. Nej och Zebbe! 😀