Dags att skaffa position….

Det var nu ett tag sedan vi skrev något och det börjar bli dags att uppdatera oss på vad som hänt sedan DT1. DT2 blev ju en chock för samtliga! Gry var där, vi såg honom, men han sa inte ett ljud. Stora Gry var också där, men han sa heller ingenting utan spelade bara skiten av oss andra, vann, tog pengarna av Martin och åkte hem. Dock sedvanligt gnäll från Marcus innan om krånglande rygg osv. Men det där tugget börjar bli som sagan om Peter och Vargen.

Men vad stod det några meningar upp? Ni läste inte fel, Martin var faktiskt med på DT2 och gjorde det riktigt bra! (iaf till hälften) Han har i år taktiken att jobba mer på den psykiska delen av golfen än själva golfen, och av någon anledning har han dragit med Lee i det tankesättet vilket renderat i att han (Lee) numera spelar som om han aldrig sett en golfbana! Dags för Lee att släppa sargen och ägna sig åt saker han kanske klarar av.

För att snabbt ta oss till DT3 och debaclet med bansträckningen kan vi bara konstatera att banguider och kompasser är ett måste i framtiden! DT3 vandrades hem av gemenskapens egna svar på Edward Blom! Freddan svingade som bara han och 55-åriga damer kan och det räckte gott och väl den här gången. Närmast hål och längsta Drive vet ingen vem som vann eller vad dessa prisades med. Lee bjöd som vanligt på minimalt med överraskningar.

Nu till det kanske viktigaste. Det är dags för DT4. Denna gång styr vi återigen kosan mot den IQ befriade Västeråsregionen och Ängsö GK. Det viktig nu i helgen är kanske inte banan, utan kanske att det är dags att positionera sig inför avslutningshelgen på Isberg. Nästan alla kan fortfarande vinna (rent teoretiskt) vilket gör helgens tävling oerhört betydelsefull inför kommande avslutning.

Vart vill man då ligga inför sista etappen? Vill man ha täten in på upploppet? Ja säger Ni kanske spontant, nej säger jag. Genom åren visat sig att det inte är en optimal position att inneha. Minns Marcus totala genomklappning på Saxå där han tappade ett 7-slag stort försprång sista dagen. Eller för den delen fjolåret då Peps hamnade i botten dag ett och fick kasta in handduken dag två.

Nej jag tror på en plats lite längre bak i fältet. I dagsläget leder Svensson. I ”dödens”, ”vinnarhålet” och andra par utvändigt hittar vi just nu Peps, Lee och Lillen. Men det finns inget som i dagsläget talar för att en position längre bak i fältet skulle vara sämre. Sedan behöver man väl kanske inte göra som ”Linde/Frövigänget” och knappt ta sig ut från stallbacken med sin loppbitna häst, men dem har säkert kul på sitt sätt. Nej som vanligt numera verkar det även i år bli en kamp mellan Nora och ”förortsdräggen” från Örebro.

Vi uppdaterar Er givetvis med placeringar och tips inför avslutningen efter helgens batalj på Ängsö GK. Räkna med omkastningar och en spännande avslutning då allt kan hända när RSGG är i farten!

Väl mött! /Redaktionen


Kommentarer

2 svar till ”Dags att skaffa position….”

  1. Profilbild för Martin Magnusson
    Martin Magnusson

    Haha!! Bra skrivet! Frövigänget skickar bara en med det lär ju räcka. Johny sopar hem det hela!

  2. Profilbild för Christian Lee
    Christian Lee

    Johnny är inte svår att knäcka, asienpsyket håller inte långt! Ungefär som dina drives Martin!