De är dags…

VM i Italien -90, Projektet Hallandsåsen, Doktor Albans spelning i Sydafrika, Palme utredningen, köp av Fermentas aktier på 80-talet och Vitrysslandsmatchen i Nagano. Ja Ni fattar kanske vart jag är på väg…?
Detta är bara några exempel på välkända svenska misslyckanden genom åren.
Det är tyvärr upplagt för ytterligare en i raden av dessa fatala misslyckanden.
De drar alltså ihop sig till avslutning…

Kan tyckas lite negativt att ha dessa tankar när det står något så kul på programmet. Men nu är det så att flera av oss har varit med förr och vet vad som kan hända trots lovord om annat.
Många av oss minns vilka förhoppningar vi hade som små grabbar när en segerviss Olle Nordin stod i tv och talade om att Brassarna var bra men att Costa Rica, de var minsann inget att oroa sig för! Nej visst fan! Men va gubbjäveln hade glömt var visst att Sverige krökat skallen i småbitar på hemmaplan och glömt allt vad försvarsspel hette. Till råga på allt hade vi vid tidpunkten en målvakt med en formkurva som får vissa korpkeepers att framstå som Valter Zenga. (Denne Svenske målis fick en gruvlig revansch 4 år senare och vi älskar honom än i dag för detta) Vi kommer för all framtid minnas namnet och spelaren Hernan Medford!!! Tack som f*n Olle Nordin!
Men vad har då detta med vår avslutning att göra???
Jo du de ska jag berätta för dig. Vår eventgrupp är nämligen Olle Nordin och Hernan Medford i en och samma person! Man lovar brett och håller tunt…nå jävulskt!
Talar ena stunden om att de här kommer att bli kanon och i nästa andetag slår man undan fötterna på sig själva. Nordin/Medford

Nu ska vi väl inte helt måla fan på väggen utan ge grabbarn en chans, men mycket tyder på att det blir som vi befarat. Antydan från eventgruppen gör även gällande att kritiken inte är helt obefogad.

Samling sker dock i Presidentpalatset på väster tidig lördag eftermiddag. Vad som väntar herrarna i sällskapet står sedan skrivet i eventgruppens späckade schema. Bara att närvara och se.

/Redaktionen