Vem f*n kom på att vi skulle spela på Linde GK?!?!?!?

Jo de är givetvis Martin så som han har tjatat om detta i tid och otid, ”- Linde är bra”, var det ena stunden, ”- Den ska vi spela”, hördes i nästa andetag. Sagt och gjort vi bokade och åkte till skithålan. Vad händer då?!?! Tror Ni Martin själv är med och spelar?? Nej då, denna i grund och botten trevliga människan vet precis vad som väntar sina Swingersbröder och stannar med en taskig ursäkt om att flickvännen fyller 30år hemma från eventet. (Detta är visserligen sant, MEN!! De gör hon inte förens i OKTOBER!!)

Väl på plats var ändå humöret på topp.(detta skulle förändras hos vissa) Endast Steve, Ryman och Martin saknades.
Redan på rangen fick vi en liten fingervisning om hur resultatet kunde tänkas bli. Jansson var millimetrar från att skicka Nydén till Sankte Per och ”Sälla jaktmarker” med en brutal ”snedpekare” som snuddade ”luggen” på den gode Nydén. Tulo såg stabil ut och Marcus har tydligen hamnat i rätt bubbla för en gångs skull, han såg än mer taggad ut. Inte blev det sämre av att han efter en titt på slopetabellen kunde konstatera att han hade en hel höööög med slag att förbruka på Linde GK. (skulle tippa på någon stans mellan 40 och 50 slag)

Live…
Det var alltså dags att för tredje gången i klubbens historia sända live på webben, detta gjordes som vanligt med ackuratess från första tee. Tur för vissa (läs undertecknad) att inte bildkvalitén är den bästa och att resultaten av slagen inte syns tydligt i bild. (Damtee var endast hårsmån bort)

Första boll ut var Lillen, och Gry x2. Detta var en boll som blandade och gav, tyvärr inehöll den även dagens två topplacerade herrar. Efter kommentaren på sista nio från Gry Jr till Peps mellan två hål, ”- Vad är det för jä**a idiot som bestämt att vi ska lira här?!” kan Ni räkna ut att han inte var en av dem.

Boll två bestod av Nydén (Utan Caddie som vanligt numera), Tulo och Jansson. Jansson som även han bar på sisådär en 40, 50 kanske 60 extraslag från slopen kunde ha blivit farlig, men i dag ville fru fortuna annorlunda och Jansson parkerade kärran på jumboplats med en 93:a som resultat och resesällskap hem till Öret.

Tredje bollen med peps, Lee och TP kan till 1/3 varit årets trasigaste och mest tragiska boll som satt sin fot på en golfbana. Peps var kass å de grövsta och endast Jansson räddade klubbens överhuvud från att åka hem med hatten på hjässan. Noterbart är att när klubbens trasige President kliver upp på 2:a tee, ja då har ålarenset till golfare redan förbrukat sin 5 slag han hade att leka med på Linde GK! Ja du hör ju själv!! Pontus och Lee rosade väl inte marknaden heller direkt men höll en nivå skyhögt över Peps denna dag.

Vi gratulerar Marcus till ytterligare en skalp på touren och han seglar nu upp som storfavorit till slutsegern. Endast ett mirakel kan rädda oss andra.

Vi tar nu sikte på Saxå GK kommande lördag då alt ska avgöras.

Väl mött!

/Redaktionen