Inför Arboga GK…

Det är nu bara dagar, timmar och minuter kvar innan årets mest omtalade golftävling går av stapeln!
Va?! Tänker du. British Open i Maj? Eller är det Masters? Nej de är något mycket större än så, det är säsongspremiären av RuffSwingsers Tour 2009 vi pratar om.
Vilka har vintertränat?, vem vinner?, och framförallt, vem får hatten? Det är några av de frågor som vi kommer att få svar på under söndagens tävling.
13 deltagare är klara för deltävling 1 på Arboga GK söndagen den 17/5.
Ni kanske tror att detta är en taskig Norgehistoria men så är inte fallet, de här är på allvar, fullt allvar. Alla kommer att göra sitt yttersta för att inte bli sist, vinsten går till den som spelar ok, så funkar det i RSGG.

Första boll peggar upp kl 10.30, den regerande mästaren Mrs Wizard, a.k.a Fredrik Gryhed är först ut.
Du kanske tycker att de där med golf låter lite fjantigt och ser töntigt ut, då har du aldrig lirat med oss eller sett oss lira. Det här är golf på en helt annan nivå.
Bara att som förste man ha modet att pegga upp och behöva slå ut först i denna skara är ingen barnlek. 12 st mer eller mindre fullkomligt galna män/pojkar kommer att göra allt för att du ska misslyckas och ingen mer än du själv kommer hoppas på annat än ett totalt fiasko. Misslyckas du utbryter ett öronbedövande garv/vrål, om du mot all förmodan träffar bollen och lyckas med din uppgift, ja då hånas du till oigenkännlighet.
Det är så här man gör golf till sport, och de är så här vi sportar i RSGG.

Tycker du att de här låter skoj eller helt vrickat så lovar jag att det är inte ens i närheten av vad det i egentligen är.
Häng med oss under kommande säsong här på nätet och följ utvecklingen hos de tappra krigare som ”vågar” ställa upp när det beger sig.
Vi lämnar garanti på underhållning.

Har du som Icke medlem något du vill framföra till oss? Tveka då inte att göra detta i gästboken eller i ”Swingserssnack”, vi är fula men inte farliga.

/Redaktionen