Tre små gummor…

Ja så var det då återigen dags att snöra på sig skorna, putsa klubborna och vässa de slitna peggar som ligger där och skräpar i bagen.
Nora GK står för spelplanen.
En för nuvarande och före detta Norabor speciell helg står i antågande.
Prestige är bara förnamnet över denna tävling,att på kvällen kunna titulera sig mästare!
Detta bland de tusental marknadsglada besökarna som kommer att knäböja inför vår ankomst på terrasser,hotell och tivoliområden.
I buskarna tisslas de om smygträning, puttfrossa,lektioner hos diverse pros samt det sedvanliga snacket om att ”jag har minsann inte rört mina grejer sen hedenhös ”jo,jo den har vi hört förut och tror lika mycket på den nu som då,skyll dig själv!

Kommer Jansson att göra om bedriften från Eda GK(inte vinna tipspromenaden)och sopa banan med oss övriga samt avancera ytterligare i totalen?
Har hatten anlänt till Marcus för gott nu?
Slås det brutala nettoresultatet 98 i spillror av någon ringrostig Swinger,eller står det sig stolt på toppen ett tag till?
Å blir de något reducerat pris på burgare och bärs?

Som vanligt när RSGG drar fram som en mindre stormen ”Gudrun” är frågorna många,förödelsen stor(om inte total)och omvärlden väntar med spänning på resultatet.
I dagsläget ser startfältet ut att bli starkt och med många deltagare,men detta är skrivet i sand och inte sten.
Förmågan att hitta en urusel bortförklaring till frånfälle är enorm och jag tvivlar på att denna tävling blir ett undantag.

Har du vägarna förbi?,ta en annan väg!

Väl mött på Nora GK 30/8.

/Redaktionen