Så var stunden kommen…

Söndagen den 22/6 går årets andra deltävling av stapeln.
Skådeplatsen är denna gång den natursköna golfbanan belägen vid Vätterns strand,Askersunds GK.
Det kommer att bjudas på underhållning mina vänner,var så säkra!
Vi skriver historia då det är det största starfältet någonsin som kommer att pegga upp på första tee. 12 tappra har anmält sig för att kämpa om ära och berömmelse men framförallt att slippa hatten.
Mitt tips inför helgen ser ut som följer…

  1. Gry Jr-De är dags nu,de bara är så!Mannen som är mjukare i kroppen än Olga Korbut,ni vet”Sparven från Minsk” har varit på botten och vänt. Nu kommer segern!
  2. Jansson- En liten skräll jag vet,men han är taggad till sin säsongsdebut.Potentialen finns och de räcker till en andra plats.(Om inte djävulen ligger bakom några hål på AGK förstås)
  3. Ryman- Vår egen Jesus! Kommer, ses men segrar inte, slutar på en hedersam tredjeplats och skyller utebliven vinst på att fokus ligger på en hundutställning i bromölla som går av stapeln i slutet av september.Har enligt egen utsago tränat bra senaste veckan.
  4. Freddan- Får sin revansch på Lillen och slutar stolt fyra.
  5. Joel- Om han kommer till start hamnar han som sämst här. Med de hcpt så kan han inte placera sig lägre.
  6. Presidenten- Detta blir min sämsta tävling i år och jag slutar 6:a. Trånandet efter grannfun sätter sina spår och jag orkar inte hålla fokus över 18 hål.
  7. Lillen- Får som ”vanligt” stryk av Presidenten på mållinjen,så även denna gång.
  8. Steve- Här kommer dagens första besvikelse. Ingen vet varför, men Steve gör ett bottenresultat på Askersunds GK och hotar med att för hand gräva loss banan och knuffa ut skiten i Vättern!
  9. Muskel-Martin- Dagens andra besvikelse. Försökte vila sig i form men misslyckas helt. Stelare än Frankensteins Monster haltar han runt på Askersunds GK, slutar trots detta inte sist och är nöjd med detta.
  10. Mat-Marcus- Slipper hatten på målsnöret. Dansar ut på parkeringen med en nyinköpt ”golfburgare” i handen och försvinner i ett rökmoln av glädje sjungandes ”Hatten är din,hatten är din!”
  11. Böna- Trots att det är säsongens första framträdande så slipper även han hatten.
  12. Hade rankats mycket högre av mig om det inte vore för att han på sista tiden setts hänga ihop med Nydén och hinkat bira på parkbänkarna runt väster.
  13. Nydén/CaddieLac- Ja vad ska man säga? De är bara att konstatera,dessa två ska inte jobba ihop.En sorglig kombination som slutar med en jumboplats och hatt på till Nöddö och Mr CaddieLac.

Jag kan ha helt fel men de känns just nu så rätt.

Trevlig midsommar till alla läsare!

Väl mött
/Redaktionen