De drar ihop sig, som flickan sa….

För att vara exakt så är det 19 dagar till nästa batalj. De formtoppas och tjuvtränas som aldrig förr,rangekort går varma,bilar åker skytteltrafik mellan Örebro,Kårsta,GvGk och Nora,men framför allt så smids det hemska planer på revansch! ALLA vill vinna, vart nu än det ska spelas.
Martin kör fys,Joel tränar bortförklaringar,Marcus har till och med varit till USA på mat läger för att kunna lägga extra tyngd bakom sina slag.
LillGry har enligt säkra källor tränat ner sig å de grövsta så att allt annat än toppresultat den 22:a skulle förvåna samtliga medlemmar.
Till start denna förhoppningsvis underbara söndag kommer även Ryman.
Likt en gammal seg gädda har han lurat i vassen och tränat upp sig för årets kanske enda deltagande.
Han kommer att bli livsfarlig!
Freddan har tydligen ringt runt till samtliga klubbar i länet för att få in planritningar och banguider som skall sättas under lupp.Cissi slipper inte undan utan har tvingats kuska runt för att samla in gräsprover från samtliga banor som noggrant ska analyseras.
Frågan är bara, törs han komma till start?Och tål han stryk av Lillen ännu en gång?

Nydén har muttrat sedan första tee på Kårsta och har exklusivt till redaktionen på RuffSwingers hemsida låtit meddela följande:
”-Kan väl säga att jag är minst sagt besviken på min Caddie efter Kårsta.Vi(läs han,Andreas är ödmjuk)höll oss inte alls till den spelplan vi satt upp.– Återigen yrades det om Polly och Lapin Kulta.Han gick runt och läste ett fem år gammalt nummer av hänt extra med Kicki special.Sånt håller inte på den här nivån.- Vi måste hitta tillbaka till varandra och vårt spel,annars måste jag tyvärr säga att han som det heter på idolspråk ”hänger löst”.

Som ni kanske märker,en deltävling i RSGG är något helt annat än en vanlig 18-hålare med polarna.
Det är något alldeles speciellt.
Ny hatt är införskaffad och denna ska återigen få en för tillfället ny ägare.
Frågan är bara vem?
Som ni ser är frågorna många,svaren få.
Men en sak vet vi.
De kommer bli kamp, tårar kommer att falla,svetten kommer att lackas och om man inte ser upp kan även blodet flyta. I en tävling arrangerad av RuffSwingers GG kan allt hända.
Ingen går säker,så kvinnor och barn(eller för den delen ensamma män bland träd)håll er inomhus!
Vi dyker snart upp på en golfbana nära dig.Väljer du ändå att finnas i vår närhet så glöm inte bort ”är man med i leken får man leken tåla”

Väl mött!
/Redaktionen