”Jag har inte haft sex på 3 år”

Förväntningarna var uppskruvade till max!(Lite som inför en kick-off arrangerad av Nydén).
Vissa hade skrivit upp sig själva till skyarna övriga la krut på att lägga favoritskapet på andra.
Den stora frågan var väl kanske hur många skulle vi egentligen bli? Nio tappra kom till start i ett gassande solsken på Kårsta GK.
Redan på rangen började klubbens största hcp myglare (Joel) försvara sitt nya och skyhöga spel hcp med orden som redan är klassiska på Kårsta GK ”jag har inte haft sex på 3 år”.
Ok Joel,då förstår vi och du får spela på 10,0 men håll den informationen för dig själv nästa gång.
Rangen tömdes efter detta uttalande omedelbart på barnfamiljer och gifta samt ogifta kvinnor.

Nu till spelet.
Först ut var regerande mästaren Henrik ”Lillen” Johansson som enligt sig själv hade satt upp målet att klå Svensson. (Som för övrigt hade hemmabana)
Tillsammans med Lillen gick Joel, (som redan i bilen på vägen ut hade sämre och fler ursäkter till ett eventuellt dåligt spel än OJ Simpson i en mordrättegång) samt RuffSwingers svar på Jonny Rödlund, den eviga talangen Fredrik Gryhed.
Boll två bestod av tre för året debuterande golfare, Underteckand, Muskel-Martin och en pånyttfödd Mat-Marcus som gett sig f*n på att slippa hatten efter avslutad runda.
I boll tre hade tävlingsledningen placerat den alltid lika sympatiske och välspelande Steve, tillsammans med honom gick tidigare nämnda Fredrik Svensson (debutant i gänget,likt Joel och Martin) samt en påtagligt sliten Nydén, detta efter en hård kväll på Strömpis.
CaddieLac då? Undrar ni säkert. Jo då han och Puhväskan var på plats. Dock var CaddieLac mer än besviken på sin adept som inte riktigt följt dom kost och träningsråd som givits under vinterhalvåret.
Väl ute på banan bjöds det som vanligt på hög underhållning, långa,höga,korta,sneda men även ett och annat underbart golfslag. Som när Marcus plockar plasten av en 60 graders Wedge och sänker en 30 meters chipp för birdie, eller lillens underbara utslag på korthålet som gav seger i närmast hål.
Dagens kanske roligaste incident var nog ändå när en skara golfare likt en ankfamilj kom gåendes mitt på banan åt helt fel håll och mot fel hål.
Behöver jag tillägga att ”ankorna” var deltagare ur RSGG?(Nämner inga namn men ni kan kanske gissa vilka de var,eller vem som ingick i gruppen?)

Återigen tvingas vi bevittna att Gryhed Jr inte riktigt kunde knyta ihop säcken och Nydén hade hål i botten på sin. I det förstnämnda fallet leder det eventuellt till att han tvingas bära ”hatten”. Toppstriden blev lite av en familjefejd (långsökt jag vet,men Steve och Joels kusin gör de Joel inte fått gjort på 3 år). Topptrion skrevs till en skara tunnhåriga män där den ”hårfagre” Joel blev segraren. Lillen hamnar på fjärdeplatsen återigen lite bitter och slagen på högre hcp av presidenten.
Hur gick de då för Marcus? Jo hatten är borta och han kunde med ett leende lämna Örebro för färd norrut.
Alla resultat från Kårsta GK hittar du under fliken ”Resultat”

/Presidenten