Startfält Ruff Swingers GG, Kårsta GK 2008-05-11

”Många är kallade, få är utvalda”

Boll 1, Start 14.00
Henrik Johansson Vann förra året! Slår ut först och kommer vara en jagad man.
Kommer troligtvis att spela premiären på rosa boll.

Joel Ekberg Gemenskapens Jesus, ska bli kul att se honom på riktigt! Det ryktas att t.o.m. Ryman, Ström och Zebbe (vilka är det? – hans lärjungar!) kommer för att se ”Jesus” slå ut.

Fredrik Gryhed, Den enda golfare som lyckats slå en slice likt en boomerang så den kom tillbaka till Tee. Det sägs att ”junior” (ska inte förväxlas med brasiliansk fotbollsspelare) under vintern har återfunnit sin sving!

Boll 2, 14.08
Fredrik ”Ulli” Granath Spelade bort sig på sista hålet förra året, grymt revanschsugen!
Är mer sugen på att vinna Ruff Swingers-touren än på grannfrun, för er som inte känner till den relationen. Se upp för Granath!

Martin Magnusson Mannen med de mjuka händerna som knådat fler karlar än Traci Lords, bör hållas koll så han inte fastnar vid vattenhålen… Har setts trolla samtliga vattenhål på Linde GK.

Marcus Gryhed Offrar mest för att kunna delta på touren, vore kul att se lite lön för mödan i år. Kan vara årets hungrigaste medlem? Även känd för att vara ”glad i hatten”!

Boll 3, 14.17

Stefan Johansson Klubbens kanske bästa golfare? Hade det blivit inköp av golfutrustning och inte blöjor och barnmat under förra året hade nog Stefan vunnit…

Fredrik Svensson Här ligger en död hund begraven, bör hållas koll på detta prospect då han inte kan en endaste golfregel… Har enligt egen utsago seglat upp som favorit hos spelbolagen

Andreas Nydén, Större råtalang har aldrig skådats, hoppas att annat än fistlarna kommer blomma ut i år! Bildar ett otroligt starkt team med Caddie Lac,

Mats ”Caddie Lac” Stafström har gett Caddieyrket ett helt nytt ansikte… Behöver ingen närmare presentation utan kommer nog att sköta det helt själv på 1:a Tee.