Säsongen är igång!(Iaf när det gäller festandet).

Det var som upplagt för en kanonkväll,trav och tipsrad var inlämnat och ölen lagd på kylning.
Ju längre kvällen led desto större blev trycket på Nydén,vår festfixare,som inte bara stod ansvarig för travet utan även var den som höll i hela arrangemanget.
Vi väntade oss något stort!
Direkt efter att sista kamel skurit mållinjen stod det klart att gruppen var drygt 1600 kr rikare (vilket senare skulle visa sig var det dubbla)Tack för de Andreas!
Marcus satte genast igång planerna för bygge av klubbhus och ringde lantmäterier och byggherrar i stil med Percy Nilsson för fulla muggar.
Vid 19.30 tiden stod han på bordet med en flaska Thailänds Whiskey i handen och skrek ”vi ska ha en Country club”.
Inte helt oväntat så dröjde det inte länge innan vår egen festfixare kastat byxorna på fel adress.(Detta finns det bildbevis på)
Fattar inte vad hans problem är?!?!?
Vaken=Byxor PÅ,Sovande=Byxor AV. Här har teamet Caddie Lac/Linda en hel del att jobba med.

En skara på 10 man var alltså samlad. Som vanligt saknas en del medlemmar pga. Trötthet?!,barnpassning,kalas och Thailandsresa.
Engagemanget hos vissa medlemmar är det si och så med.(Blivande Curligföräldrar antagligen)
Kvällen startade med fotboll/trav där det som tidigare sagt blev lite utdelning.
Under tiden som fotbollen rullade på i rutan rullade även diverse drycker ner genom strupen.
Nydén hade tagit med sig två flaskor av det finaste Thailandskoket han kunde hitta.
Det smakade som en överkörd katt rullad i terpentin och körd genom en mangel!! HÅRRESANDE var ordet.(Till och med på ett kalhygge som mig!)
Men ner gick skiten och gladare och gladare blev gruppen.
Mitt uppe i allt får vi bevittna något revolutionerande, i föreningen finns en RIKTIG talang!Freddan (en av våra nya rekryter) tog tag i taktpinnen och tillsammans med Lillen som Sidekick styrde dom upp lite käk för sina hungriga vänner.
Det serverades fläskfilégryta och pasta och till detta en kall eller ett glas rött!
Vi lyfter på hatten för denna insats och hoppas innerligt att han inte är lika vass på banan i sommar.(Vilket vi inte behöver oroa oss för enligt Lillen).
Joel och Jansson hittade in till tv-spelsrummet där det var uppdukat med Guitarhero och Singstar vilket visade sig vara lyckat.Båda gav järnet och sjöng/spelade hellre än bra.(De hade vi alla gjort innan kvällen var över)

Nu sitter nog många av Er och väntar på att jag ska berätta om de där ”stora” som skulle hända,och som vi alla väntade oss?De gör vi ännu!
Var det månne därför Lillmygel tog med sig Stormygel hem utan att passera ” GÅ*”?Och kanske även därför Nydén försvann så fort det vankades utgång? Han var helt enkelt besviken på sin egen insats.Jag vill här även passa på och höja ett varningens finger för bröderna mygel. Dom var förvånandsvärt tysta under kvällen och satt mest och bläddrade i en regelbok?!Jag anar stora,feta ugglor i mossen!
En del av er kanske undrar om inte fler nya var med? Och jo,Herr Magnussson AKA ”MuskelMagnus” var på plats. Denne höll en låg profil i början med ju längre kvällen led desto hetare blev han.
Han studerade muskelgrupper hos vissa (läs Andreas) som hade vänligheten att blotta dessa och demonstrerade stretchövningar för hela gruppen. Vi kommer att ha nytta av den mannen.

Det är inte lätt att styra upp en fest för ett gäng törstande golfare,så är det bara!
Till Andreas försvar ska sägas att hans mentor/vapenbroder/festfixarkollega,CaddieLac hade lämnat honom i sticket för ett barnkalas.
Vi tackar dig i alla fall Nydde,du var duktig och vi hade kul!

Tilläggas bör även innan jag avslutar att en viss ”Grannfru” hade vänligheten att ringa mig mitt upp i allt och avslöja mitt ”hemliga” smeknamn Ulli!
Jaja de bjuder jag på!

Nu hoppas vi bara på att så många som möjligt kan de datum som lades fram för sommaren i lördags och att vädret blir kanon!
Ses vi på en bana nära dig så håll undan,vi lämnar inget eller ingen oberörd!

Mvh /Presidenten

*= Krogen