Sol/Vind/Vatten

Tredje gången på ett år, de är helt otroligt! ( vi börjar få upp farten nu) Lanna/Örebro Gk bjöd på en del överraskningar och riktigt snabba greener.

Återigen blev det en kamp mellan en gigant, en pratkvarn och den alltid lika snyggt klädda radiomannen.
Även denna gång Lät Herr President (undertecknad) klubborna tala i stället för munnen och då gick de som på GvGk, knapp seger men de är också en seger.

Dagens ”snackis” var annars hackandet på den stackars Herr Ström i boll Nr 2, han häcklades konstant av sina medspelare och fick ingen ärlig chans att prestera det briljanta spel han säger sig besitta?! Man skulle kunna säga att han spelade i motvind.:-)

Hur gick det då med hatten?

Svaret är, som Morgan Pålsson från hipp hipp hade sagt om valet i Chad,´”- Det gick som väntat”.
Den rosa huvudbonaden sitter fortfarande kvar på Marcus huvud trots ett taskigt försök att lura över den till Jansson, och jag är rädd att så kommer också vara fallet när nästa säsong drar igång.
”Jag är nere i en formsvacka” var Marcus kommentar.

Tyvärr uteblev Nydén & Caddie Lac från tredje deltävlingen, men vi på redaktionen och övriga medlemmar är övertygade om att de kommer laddade till tänderna inför säsongsavslutningen.
(TACK !, Andreas och Jenny för en trevlig kväll)

Planerna är redan i full gång för att hinna med en sista tävling innan snön faller. Mer info kommer så håll dig uppdaterad.

Väl mött

/Redaktionen