Inför 2018

En tidig julklapp från styrelsen sitter väl som en fläskläpp så här veckan innan jul?

Golfsäsongen kan kännas långt borta för många just nu, men som tur är tillhör inte RSGG’s styrelse de som ligger på latsidan bara för att det råkar ligga lite snö ute och termometern visar minusgrader. Nej vi smider planer och planerar likt det vore två veckor kvar till säsongsstart. Efter veckans kreativa möte där (tro det eller ej) Asiengruppens närvaro skrevs till 100% kan vi meddela följande.

Johny (a.k.a Dryg Johny) som nu tagit klivet in i styrelsen för att om möjligt axla Pontus mantel gällande det administrativa inför och vid kommande säsongs deltävlingar verkar stekhet! Hans önskemål till första punkt på dagordningen var datum för nästa möte! Bra inställning.(Mer än man kan säga om materialgruppen a.k.a Lillen) som timmarna innan valde att prioritera annorlunda.(dök visst upp något roligare)

Den som är påläst och intresserad får gärna ta en titt i stadgarna. En revidering är genomförd där ett antal paragrafer försvunnit och några få har tillkommit. Nytt på banan blir bla. att vi under 2018 kommer att gå tillbaka till slaggolf (par+5). Men nu till det som kanske är det mest intressanta.

Arets spelschema ser ut som följer.

 ”Sultanutmaning” är preliminärt satt till 5/5.(Om man kan och vill)

DTI- 12/5

DT2- 16/6

DT3- 30/6

DT4- 18/8

DT5- 1-2/9

Som Ni ser väljer vi återigen gå på spåret att vi inte kan spela under semestern.

Vi flaggar även som vanligt för att samtliga datum har reservation för eventuella ändringar. Om det visar sig att bruket ska nyanställa, Spurs spelar träningsmatch eller AIK:s P-12 kallar till presskonferens för att tillkännage att Pelles mamma är ny fikaansvarig måste vi så klart se till möjligheten att ändra datum.

Vi har även satt igång en arbetsgrupp (Eller ja Gry Jr är utvald) som fått i uppgift att plocka fram ett bra alternativ för en längre resa avslutningshelgen 2019. Ansvaret för avslutningshelgen 2018 ligger dock på styrelsens axlar. Styrelsen tittar även på alternativ till att förnya klädkollektionen 2018, vilket i dagsläget innefattar keps, piké och eventuellt en ny variant av den omåttligt populära Zipen! Gällande resa 2019 kommer detta att diskuteras vid sedvanlig Polsk riksdagsvariant vid DT1 2018.

Eventuella frågor besvaras av styrelsens medlemmar mellan 8:30 och halv nio måndag morgon.

GOD JUL! Önskar

/Styrelsen