Vi är RSGG!

Det är dags!

Om exakt 32 dagar startar ytterligare en tävlingssäsong för Sveriges kanske sjukaste golfgäng!

Jag hade tänkt att i vanlig ordning tippa säsongens utgång och kanske kasta lite skit på Nydén, skriva att Tulo inte vinner något i år heller och att Steve vinner bara för att man inte törs säga annat. Men jag skiter i det i år. Vi vet alla redan att får vi se en Liiiindekille per tävling i år får vi vara nöjda och att Martin bara måste vinna hela skiten med sitt ”nya” skyhöga hcp. Vi nöjer oss där.

Jag väljer istället att fokusera på OSS och tänker så här inför i år.

Vad som väntar står förstås skrivet i stjärnorna men jag kan lova och utlova en drös av galenskap och dråpligheter som sällan eller aldrig förekommer när andra spelar golf. Vi är inte bara kända för bra och fina golfslag.(det händer faktiskt att vi slår sådana) Vi slår också slag som inte finns, vi använder ett språk som inte alla gånger är varken politiskt korrekt eller rumsrent på en golfbana men vi är också unika i att vara just dom vi är, i alla lägen, oavsett!

Vi uppmuntrar gärna en bra sten, vi lurar oblygt ner en polare i ett stenfyllt dike med hans nya klubba och vi skrattar mer än gärna åt andras misslyckanden.

Att slänga ur sig ett personligt påhopp om nationell eller regional härkomst är inget vi undanhåller och vi skiter blanka f*n i vem som är religör eller inte! Kommer man från Hovsta går man i kyrkan, punkt!

Är man från Frövi/Liiiinde luktar det inavel lång väg och skulle man mot förmodan påstå att Nuuuuora skulle vara ett uns bättre tas man snabbt ner på jorden med en syrlig kommentar! Det är så det funkar i vår gemenskap. Man ger och man tar (som herren sa) och så är det med det. Det är kanske det som gör vår grupp så unik? Utan denna dysfunktionalitet hade det förmodligen aldrig funkat. Ta med Er det ut på banan den 12:e. Vi är dom vi är, vi är jä**ligt bra och vi är sannerligen inte som alla andra golfgäng.

VI ÄR RSGG!