inför premiären!

Halloj!

Tro det eller ej men säsongen närmar sig premiär snabbare än du tror. Vi har nu satt riktlinjerna för 2018 och kommer att presentera samtliga i samband med DT1 för att om möjligt undvika missförstånd och att inte informationen når fram. (läs Nydén och TT har ju svårt att läsa innantill)

Vi kommer att presentera lite av det som komma skall och då tänker vi främst på avslutningsresorna 2018 och

2019.

Som det ser ut i dagsläget kommer DT 1 att spelas som planerat lördagen den 12/5 och spelas på Mosjö GK (Örebro CC). När första start sker är ännu inte klart men meddelas så snart det bara går. (Tävlingskalendrar och väder ställer till det just nu) Klart däremot är att SAMTLIGA SKA vara på plats SENAST 2 timmar innan första start!!!!! Detta för att vi ska hinna gå igenom lite saker inför säsongen som inte går att kommunicera på annat sätt än när vi ses fysiskt. Ni som inte kan närvara får söka denna information hos styrelsen.

Vi kan dock redan nu meddela att den nya pikén är på ingång och kommer att delas ut i samband med DT1.

Kostnad och betalningssätt återkommer vi med inom kort.

Mötet i onsdags innehöll även en del beslut där ett av dem blev att entlediga festkommittén från sitt/sina uppdrag. Vi sänder ett stort tack till Frille, Drufva och Nydén för ett väl genomfört arbete med kickoffer, avslutningar etc. under året som gick. Styrelsen kommer nu att ta detta ansvar vilket även innebär att Nydén aldrig kan bli invald i den samma!

När det kommer till utrustning så som kläder och huvudbonader utöver pikén håller Lillen i bollen gällande framtagandet av en ny keps och Lee har fått i uppdrag att se över ett nytt alternativ på en Zip. Dessa två attribut är helt frivilliga!

Touren kommer i år att avslutas på lördagen under avslutningshelgen för att undvika massflykt på parkeringen och att vinnaren faller i glömska. Söndagens spel kommer att vigas åt hårda bet, lagspel mm.

Vid eventuella frågor ring Nydén eller TT!

Det går givetvis bra att redan nu anmäla sig till DT1. Detta gör Ni genom ett PM/SMS/telefonsamtal till Johny dock senast 1/5.

Väl mött den 12/5.

/Styrelsen