Kick-off 2015

Halloj Börder!

Det drar ihop sig till Kick-off och här följer lite information som kan vara till nytta för att alla ska kunna planera in om man vill vara med.

Jag har i dagsläget inga exakta tider så att alla tider nedan är ca-tider.

Datumet är i alla fall klart och allt gåt av stapeln 21/3.

Kan man inte medverka hela dagen är det givetvis tillåtet att gå tidigare eller ansluta senare. Meddela dock ansvariga så att dessa vet vad som gäller. (Joel eller Lillen)

  • 11:30, aktivitet är av fysisk karaktär (spinning) så medtag ombyte.
  • 13:00, Lunch (valfi plats innan nästa aktivitet)
  • 14:00, Relaxen på Scandic Grand för lite vuxenmys. (Snacks och 2 st öl/pers ingår) – 17:30, vinprovning med plockmat på Scandic Grand.

Efter vinprovning beger vi oss gemensamt till någon lokal för att diskutera allt mellan himmel och jord samt utöva någon ytterligare gemensam aktivitet. I år har styrelsen dock valt att förbjuda samtalsämnen såsom Vargar och Fibernät.

Vår avsikt med årets Kick-Off är att vi ska få umgås och ha så trevligt det bara går under så lång tid som möjligt. Därför har vi valt att inte förlägga kvällen på något uteställe. Vill man sedan fram mot småtimmarna ändå ta sig vidare så är det valfritt. Dock är temat för dagen gemenskap!

Vi kommer även under kvällen att ta upp en del frågor som rör vårt golfande framöver så glöm inte att tänka till om det är något Ni vill ta upp.

Hela kalaset landar på 350:-/skalle. (lunch får man betala ur egen ficka).

Pengarna skall vara kassör tillhanda senast 9/3 på vårt vanliga konto och med samma signatur som vid månadsöverföringen.

Väl mött!

Styrelsen