Avslutningen 2010

Nån annan skulle snarare kalla det ALLT utom en sak, själva aktiviteten. Men om vi skulle berätta att vi 18:30 ska vara inomhus i lokalen på Slottsgatan där man spelar lasergame och därefter fortsätta till restaurang Efesos och där vara inomhus för att avsluta inomhus på Strömpis. Då skulle ju t.o.m. en lufsejöns som du kunna gissa vad vi skulle göra.

  • inne-/uteaktivitet
    Det där har du fått din minnessvaga nolla. Bor Peps med tak över huvudet? Har han kanske t.o.m. väggar om sig?
  • vad som krävs i klädväg
    Det där har du fått din minnessvaga nolla. Du ska klä dig som en golfare enligt 1926 års mode. Sedan har jag berättat för dig att vi kommer gå från Peps till övriga inneaktiviteter.
    Där överskattade jag dig tydligen då jag antog att du förstod att du kommer behöva nån form av utekläder, jacka, mössa, halsduk, vantar etc. efter temperatur.
  • skall man ha med sig dryck
    Det där har du fått din minnessvaga nolla. Vi har tydligt och tidigt meddelat att man ska vara sparsam med alkoholhaltig dryck att förtära hemma hos Peps. Detta eftersom efterföljande aktiviteter kräver ett någorlunda nyktert tillstånd i initialskedet. Jag har t.o.m. rekommenderat dig att dricka max två öl.
    Hur mycket precisare detaljer behöver du?
  • matsäck
    Har väl aldrig behövts vid nåt som Eventgruppen har fixat. Vi kommer äta på lokal under kvällen. Det kostar så mycket som det du beställer – helt upp till dig. Om nån inte anser sig ha råd att käka ute föreslår jag att dessa:
    1) meddelar detta till Eventgruppen så vi inte bokar bord för 12 och vi sedan bara blir 5
    2) äter nåt billigare, Eventgruppen rekommenderar en cheeseburgare med isvatten på McDonalds.
    3) går tillbaka till Peps och suger av varann några gånger så ni åtminstone får i er någon näring under kvällen.
  • kostnad
    Har inte meddelats eftersom vi ligger i förhandlingar med arrangörerna om exakta summor men räkna med att det kommer landa nånstans mellan 500-700 exklusive kvällens mat.
  • transporter
    Det där har du fått din minnessvaga nolla. Vi ses hemma hos Peps och går därifrån till övriga aktiviteter. Hur du tar dig till Peps lägger vi oss inte i. Detsamma gäller hur du efter att vi släpper dig tar dig hem.
  • övernattning
    Det där har du fått din minnessvaga nolla. Vi släpper dig när du gått i mål, kring 02. Är det sedan så att nån dum jävel bor så illa till att han inte kan ta sig hem utan måste övernatta i stan är det upp till denne att på egen hand ordna boende. Det är ju inte direkt så att vi fraktar hela ligan till Hammarö eller Eda?
    Lite ansvar ska allt en vuxen man kunna ta.

F.ö. kan vi meddela att vi kommer spela pubgolf på avslutningen. Vad det innebär exakt får du googla dig till. Vi tänkte dock lägga en extra twist på hela anrättningen genom att anlägga ett internationellt perspektiv på det hela. Från Peps kommer vi knalla till Danske Kroen, sedan är det Pacos, Wongs m.fl. innan kvällen avslutas på Ritz.

Är herr attack-kåt på detaljer, som sover våldsamt oroligt på nätterna om inte allt i hans tillvaro är sjukt strukturerat, som är löjligt livrädd att inte ha dunderkoll på allt som ska hända etc. NÖJD NU???