Då är det snart dags igen…

Det har varit bra tyst sista veckorna. Ömsom vin, ömsom vatten. Vissa dagar, som i måndags, fullkomligt exploderade swingerssnack med nästan 100 inlägg på en dag. Detta var verkligen stormen före lugnet för resterande vecka har det inte hänt ett skit!

Nedräkningen startar nu inför annandagmidsommar. Ja, jag vet att det inte finns någon sådan dag, i alla fall inte officiellt ännu, men i ruff swingers kalender finns den och upprepar man samma sak tillräckligt länge så blir det sanning. Lägg det på minnet golfvänner, annandagmidsommar, detta kommer att bli den stora golfdagen i världen och grundades av ruff swingers.

Det har utlovats krönikor eller blogginlägg en gång i veckan för att berätta om ruffswingers men inte f-n har det hänt. Det är som vanligt med alla andra grupper. Blogg gruppen har alltså tagit sig pegg över huvudet. Vi håller greenlagaren hårt och hoppas på bättre uppdateringar framåt.

Pegg ja…peggen har ju kommit som sagt. Jag tror alla har fått peggar nu och dessutom har även stödmedlemmar till ruffswingers fått pegg. Pegg-gruppen har förpackat dessa i påsar om 200, helt otroligt! Vill du ha egna ruffswingers.se pegg? Skriv en rad i gästboken isf.

Just nu är det laddning på midsommargolfen som gäller. Sedan är det nästa deltävling på annandagmidsommar. Håll utkik här i swingers snack och under nyheter till veckan var nästa deltävling går av stapeln. Och kom ihåg, hör upp, är RSGG på samma bana som dig och du hör någon skrika ”IGEN…FAAAN” 3 hål bort, så ducka…. 370 meters drives är inte ovanligt i denna förening.

Tjipp!
/Marcus