Deltävling 1 på touren 2006

Då var årets första deltävling avklarad. Denna spelades på Nora GK den 3/9 och avgjordes i mestadels regn som Marcus lyckades konstatera efter 9 hål genom att fråga förstabollen ”- Kom ni in innan det började regna?”.

Det regnade mer eller mindre i 18 hål och Zebbes
skinnbyxor blev att sitta rätt tight på benen. Frågan är, får man spela i skinnbyxor?

Det var 8 tappra Swingers som ställde upp för att avgöra första deltävlingen. Alla gick ut hårt och det var rätt god spridning på bollarna på respektive hål, bra det, vi är ju Swingers som ska utnyttja hela banans längd och bredd.
Detta demonstrerades på ett bra sätt i förstabollen på hål 7 där spridningen var säkert 150 meter i diameter.

”På den igen” är ett bra uttryck som nyttjades flera gånger under dagen och var något som Jansson tog vara på när han fullkomligt jagade bollen i diket på hål 6. Tänk att bollar kan vara så jävliga att träffa.

Efter pausen och den trevliga kommentaren till Ryman från restaurangpersonalen så bar det ut på sista 9 hålen. Samma fenomen uppkom direkt på hål 10, bollarna spred sig överallt utom att träffa green, förutom för några talanger som Lillen och Nydde.
Zebbe var lite skakig efter maten, troligen pga.
blodsockertopp och hade det lite kämpigt att komma över vattnet. Han hade det även lite kämpigt på andra hål också men visade prov på äkta ruffswingers anda och fullföljde
tävlingen.

Nu blickar vi swingers framåt mot nästa deltävling som är planerad till den 9/9. Vi får hoppas på bättre väder då men ser det positivt, det kan ju knappast bli sämre.

Happy swinging!