Event 2011 – Vi har flyttat

Eventgruppen har mött sitt Waterloo och får snällt krypa till korset och meddela att Upptakt 2011 kommer att flyttas. Säkerligen kommer vi få på pälsen så in i Häcklefjäll eftersom Caddie har pippi på att ständigt strida om påvens skägg. Men sitt ni där och le i mjugg.

Vi i eventgruppen har slitit i vårt anletes svett för att hitta ett datum som kunde vara gångbart. Men att hitta ett datum som passar alla som handen i handsken är inte snytet ur näsan har vi genom åren fått erfara då halva föreningens medlemmar allt som oftast befinner sig i förskingringen.

Men vi känner att vi inte vill göra något i rödaste rappet bara för att tillfredsställa våra kritiker. Vi vill leverera kvalitet, inte kvantitet. Annars är risken stor att man bränner sitt ljus i båda ändar.
Meningen med en upptakt är ju att alla föreningens medlemmar skall få känna på hur säsongen 2011 kommer att gestalta sig, där vi kan dra upp riktlinjer kring resor, material, men även att alla skall få uppleva den traditionella återkommande polska riksdagen som alltid uppstår vid möten med RSGG.

Bakgrunden till beslutet att skjuta upp Upptakt 2011 grunnar sig i att vi inom Eventgruppen gemensamt bestämde ett datum som skulle passa oss alla tre(Gry, Koax, Torrändan) samt att det även skulle vara ett datum som skulle kunna tillfredsställa majoriteten av våra medlemmar.

Under hela säsongen 2010 så har en viss Herr Nydén fått ordenligt med skit från bla Koax om sin oförmåga att bestämma speldatum som passade hans schema, trots att han hade schemat med sig vid spikandet av speldatum. När nu Koax fick chansen att sätta datum för Upptakt 2011 så misslyckas han lika fatalt. Hädanefter är han inte berättigad att säga en flaska även om jag vet att det är omöjligt att tysta denna herre.

Hans misslyckande medför att 2/3 av Eventgruppen nu får Klä skott för Koax oförmåga och vi har blivit duktigt förda bakom ljuset. Vi blev minst sagt Tagna på sängen när han en vecka innan Upptakt 2011 meddelar att han inte kan deltaga pga utlandsresa(kul att man blev bjuden). Och visst, vi står inte och faller med att han än en gång väljer bort oss, men visst är det väl bra om arrangören finns med när arrangemanget genomförs.
Sen skall tilläggas att 8 återbud av varierande grad har lämnats vilket för mig omöjliggör en lyckad Upptakt.

Men vi Tar det piano. Vi kastar inte ut barnet med badvattnet bara för att Koax återigen visar bristande intresse för vår ädla förening, för stommen finns ju ändå trots allt kvar!

Vissa saker har man nu tillslut i alla fall kunnat konstatera: Koax, en Svårfjällad fisk, kanske torts allt inte är just den bäst lämpade att hålla i RSGG-rodret 2011? Personligen tycker jag det skall straffa sig att hoppa i galen tunna.

Men visst, att han inte är vid sunda vätskor har ju sin anledning som trots att gläder hela(?) föreningen. Schajjen, vilket inträde hon gjort i Koax annars så hopplösa liv där han under senhösten försökte köpa sig en ny identitet genom att bli uppsagd från sitt ”vanliga” knegarjobb, maxbelåna sig för att kunna casha en Porsche, köpa trendig trenchcoat, scarf och ny mobiltelefon.
Men Dansen kring den gyllene kalven var på klar neråtgående trend innan hon steg in i hans liv. Tack Schajjen!

Men vi får alla skylla oss själva på något vis. I eftertankens kranka blekhet så skulle vi så klart satt stopp redan när han ”valdes” in i Eventgruppen och till den post som gått på i ullstrumporna under de senaste fyra åren, alltså Presidentposten.

Hur som helst. Eventgruppen lovar att Gjuta olja på vågorna och se till att gamla Eventgruppen blir gröna av avund efter detta år. Så kritiker, det är lika bra att ni griper tillfälle i flykten, för snart är vi tillbaka och då kör vi för allt vad tygen håller.

Varje moln har en silverkant och vi ser med stor tillförsikt fram emot året som kommer. Vi knyter ihop säcken och ser till att Eventåret 2011 blir det bästa någonsin.

Många saker ligger nu i stöpsleven och släpps inom kort och vårt mål är att inte göra likt Event 2010, alltså en koloss på lerfötter som tenderar att se vacker ut på ytan men som lätt faller ihop.

Ska bli en kul säsong och mest spännande blir det att se vem som lyckats bäst att fiska i grumligt vatten, framförallt kring hcp-höjningar. Det ryktas redan om att de med högst hcp i föreningen nu har ännu högre hcp inför säsongen.

Viktiga datum att pricka in i kalender:
Upptakt 2011: Onsdag 2 mars
Förslag på datum för kryssning(här ombedes du att inkomma med synpunkter på vad som kan vara passande datum för just dig: 26/2, 5/3, 11/3, 8/4.

Eventgruppen levererar som på smorda bakplåtar.

/Event Gry