En Swinger tar Timeout

Ruff Swingers GG får just nu bevittna föreningens första, möjligen andra timeout just i detta nu.
Den första tog nog faktiskt Zebbe Hagberg för ett antal år sedan då sviterna efter att ha spelat tävling med 40 graders feber och iförd skinnbyxor slitit allt för hårt på hans annars så vackra och tåliga lekamen.

Fredrik Ryman, med ett fantastiskt resultat med idel pallplatser under sitt något sparsamma deltagande i föreningen har valt att ta timeout från RSGG under kommande säsong.

Teorier finns att det är samma typ av mental knäck som Per Elofsson ådrog sig efter OS i Salt Lake City 2002 då Johan Mühlegg fullproppad av fusk gled ifrån sina motståndare oavsett vad de än försökte med för motdrag.
Ett snarlikt scenario utspelade sig i somras då RSGG besökte Eda GK, där Marcus Gryhed, fullproppad av fusk gled ifrån sina moståndare resultatmässigt oavsett hur Ryman än försökte hålla jämna steg. 1 bidie och 8 par räcker tydligen inte för att bärga de ädlaste medaljerna i RSGG när ”Mühlegg” är med.

Ryman låter hälsa att 2012 blir hans år, och då skall ingenting stå i vägen för att han äntligen skall knipa den så åtråvärda RSGG-bucklan ”Steve Johanssons Pokal” där det för övrigt ryktas om att någon graverat in ”Event 2011 är bäst” på pokalens insida?

Tack för allt och välkommen åter banktjänsteman Ryman!