Nu är det dax för deltävling 3

Deltävling 3 kommer att äga rum i ack Värmeland du sköna, närmare bestämt på Sommaro Links i Karlstad.

(Ligger på Karlstads gamla flygplats) Första utslag kommer att vara 11:10 lörd den 23:e Aug. (Skrev jag 11:30 på FB förut så var det fel.)

Upplägget i denna tävling kommer att bli ngt speciellt, det kommer att skrivas Rsgg historia.

Eftersom det är en 12 hålsbana så kommer vi att spela 2 varv med lunch mellan rundorna, lunchen kommer att bestå av en pastalunch. För spel, 24 hål med lunch kommer vi att få betala 399:

Ni får räkna med att det kommer ta runt 6 tim eftersom vi skall spela 2 X 12 hål med lunchpaus mellan varven. Det vore bra om ni börjar att anmäla ert deltagande i GB här på hemsidan eller i FB tråden. Vi vill ha eran anmälan senast fre 15 aug.

Eftersom vi spelar i Värmland så är det helt naturligt att det blir tillfälle att besöka Värmlands riviera för att grilla, bada, bastubad, skitsnack & ”hetastolen”, med Gry som huvudperson!

Min tanke är att de som har möjlighet och vill kan bli med på fredag och spela en runda på Hammarö GK på em och sedan åka till Trumman för övernattning, grillning, bastu och dricka lokavatten.

Samma procedur för dom som vill följa med till Trumman efter lördagens tävling, då sumerar vi dagens spel, analyserar alla bra och dåliga slag och tar ngr läsk för att släcka törsten, badar bastu och lägger ngt på grillen för att mätta magarna.

Det vore bra att få veta lite i förväg hur (vilken/vilka nätter) och om ni tänker övernatta så jag kan låna grannens övernattningsstuga om det behövs.

Hjärtligt välkommna till deltävling 3 som kommer att bli ngt speciellt.

// Tävlingsledningen deltävl 3